Povabilo k podpori

Zavod Združeni starši povezuje starše otrok iz vseh nevladnih šol in vrtcev, ki na področju Slovenije opravljajo storitev vzgoje in izobraževanja. Zavzemamo se za celovit razvoj otroka, od rane mladosti, do odraslega človeka. Zato podpiramo dostopnost različnih šol in vrtcev za vse otroke, iz različnih družbenih in socialnih slojev. To bogati celotno javno mrežo in prispeva k razvoju celotne družbe.

V zadnjih letih smo bili najbolj aktivni na področjih urejanja financiranja osnovnih šol (med naše uspehe prištevamo uresničitev odločbe US) ter celostnega reševanja financiranja vrtcev (tu smo pripomogli k zaustavitvi nekaterih, za zasebne vrtce škodljivih procesov). Poleg tega smo javnost ozaveščali o vzgojno-izobraževalnih procesih, ki jih ponuja celotna mreža izobraževanja.

Kljub temu, da so določeni koraki financiranja doseženi, pa z delom nismo zaključili. Za nadaljnje razbijanje predsodkov in obvladovanje prihodnjih izzivov, potrebujemo vašo podporo našemu delovanju. Vabimo vas, da podprete naš Zavod Združeni starši z donacijo. Donacija bo pripomogla k ohranitvi in izboljšanju položaja šol in vrtcev tudi v prihodnje.

Podatki za nakazilo: TRR: SI56 3500 1000 1996 463, odprt pri banki  BKS Banki, namen: donacija.

Za Zavod Združeni starši Vesna, Helena, Marko, Aleš, Robert